PDA

View Full Version : can i use BB messanger w/o a data plan


8800_SF
05-10-2009, 07:17 PM
but i do have a wifi connection.

aiharkness
05-10-2009, 07:21 PM
Wirelessly posted (8820)

No. You need a data plan to get the service books.

jsconyers
05-10-2009, 07:28 PM
Yes and a BlackBerry data plan at that.

akosnitzky
05-10-2009, 08:36 PM
What do I need a Data Plan for? - BlackBerryFAQ (http://www.blackberryfaq.com/index.php/What_do_I_need_a_Data_Plan_for%3F)

david9962000
05-10-2009, 10:41 PM
BBM uses data.