PDA

View Full Version : 8830 resets about once a day


g_calderone
05-11-2009, 10:58 PM
My dad has a sprint 8830 and he is complaining that it resets once a day.

I checked it and there is enough memory.

Anyone have any ideas why this is happening?

jsconyers
05-11-2009, 11:07 PM
What OS is it running? Does it have a media card inserted? If so, remove it and see if it stops the reboots.

FF2
05-12-2009, 08:46 AM
Also what apps are running. Some may have memory leaks

bpdunsta
05-12-2009, 12:22 PM
My dad has a sprint 8830 and he is complaining that it resets once a day.

I checked it and there is enough memory.

Anyone have any ideas why this is happening?

Which version of the OS are you running? I had the same problem, albeit more than once per day, after installing .138. I thought the issue was with the hardware, so I got a replacement. I put .138 on the new one, same issue. After reverting back to .135 and have not had any issues.

sandsjh
05-12-2009, 10:10 PM
I had horrible issues with TwitterBerry and os's 4.5.0.13x.
Are you using alt+shift+h to get the free memory?

g_calderone
05-12-2009, 11:50 PM
4.6.1.204 is the OS and pulled out the media card.


All stock apps except for Facebook .

Dawg
05-13-2009, 05:05 AM
4.6.1.204 is the OS and pulled out the media card.


All stock apps except for Facebook .

I thought we were talking about your dads 8330?

jsconyers
05-13-2009, 08:00 AM
Same here, the OP state's his dad's 8830 was having issues. The in the OP's last post he mentions his 8900. Which device is having issues? What's the file free of the 8830? Is there a memory card in the 8830?

FF2
05-13-2009, 09:47 AM
Is that the version of the OS? Or Desktop Manager? 8830 does not have a 4.6 OS (unless there is some new beta)