PDA

View Full Version : 7130g OS?


ace0909
05-13-2009, 03:24 AM
Hi . im new user of BB7130g . i need to upgrade my BB but i cant find a link to get the latest OS.. can anyone give me a link? tnx. my carrier is GlobeTelecom - Philippines

JhonWilliams
05-13-2009, 04:14 AM
Hi,

Please look in to the following thread, you may get what u needed!
http://www.blackberryforums.com/general-7100-series-discussion/77167-os-4-2-1-140-4-2-2-91-bb-7130c-g-gsm-only.html

ace0909
05-13-2009, 06:35 AM
im downloading it now.. tnx

ace0909
05-13-2009, 08:39 AM
i download it but i dont know how to upgrade it? can you give me a guide? thank u very much...

jsconyers
05-13-2009, 08:47 AM
Here you go:
How do I upgrade the OS on my BlackBerry? - BlackBerryFAQ (http://www.blackberryfaq.com/index.php/How_do_I_upgrade_the_OS_on_my_BlackBerry%3F)

ace0909
05-13-2009, 11:06 PM
Hi,

Please look in to the following thread, you may get what u needed!
http://www.blackberryforums.com/general-7100-series-discussion/77167-os-4-2-1-140-4-2-2-91-bb-7130c-g-gsm-only.html

its not for Globe Telecom... i need the latest os for 7130g GLOBE TELECOM not for Proximus

jsconyers
05-13-2009, 11:14 PM
It doesn;t need to be for Globe Telecom. You can delete the vendor.xml file and load it on your device regardless of the carrier. The OS was created by RIM.