PDA

View Full Version : Setting up BB with my company's Exchange


KhaJaH
06-10-2009, 09:11 AM
Hello all, I am a new BB owner (got the Bold),
so far so good but something worrying me.

previously I had the nokia e71, setting it up with my company's Exchange Push service was really usefull and easy. just dial in the settings and I would get my Contact, Calendar, Emails all synchronized with Push service.

before that I had a pocket pc and it also worked like a charm.

however, now with my BB, I see nowhere where i could type in the usual stuff (server, domain, username, password, what to sync) !!

any advice would be greatly appreciated.

Thanks !

Mattywalnuts
06-10-2009, 09:15 AM
Options -> Advanced -> Enterprise Activation

Your IT group should be able to help you out with the enterprise password.

KhaJaH
06-10-2009, 09:16 AM
alright, so this is assuming that they indeed have the enterprise support for blackberry installed on their servers right? (which i doubt)

Mattywalnuts
06-10-2009, 09:19 AM
Yes, your company needs to have a blackberry exchange server. It seems like you will have to use webmail. You can pull in your other email accounts (ie gmail, hotmail) via the Setup Wizard.

Good luck, enjoy the device.

KhaJaH
06-10-2009, 09:20 AM
thankyou :)