PDA

View Full Version : Very weird Roxio error


djeaux
06-13-2009, 06:13 PM
I installed the Desktop Manager and Roxio setup on my Acer Aspire One netbook yesterday. Previously, I had installed in on a Dell desktop system and used the Roxio software to transfer some music onto my Pearl Flip.

When I finished the install, I hooked up the Blackberry to the netbook. So far so good, but when I tried to open up the Media Manager, I got an error that basically said that the Roxio software required a 1024x800 screen resolution. The Acer uses 1024x600 resolution. Ah well, no Roxio it appears!

I had no problem using the Mass Storage Mode to transfer music from the netbook to the Flip, though. I guess I'll just have to use the desktop if I'm messing with video!

SteveO86
06-13-2009, 07:06 PM
Yep, it's a requirement of Roxio.

Sytner
06-14-2009, 03:46 AM
There was a previous thread on this forum regarding this issue where Roxio wouldn't even show up and it had come to the exact same conclusion. This was also on an Acer One.

djeaux
06-14-2009, 06:39 PM
Wirelessly posted

Thanks. I'll see if I can find that other thread.

Sytner
06-16-2009, 01:40 AM
The thread is Here: http://www.blackberryforums.com/general-blackberry-discussion/184500-media-manager-wont-work-netbook.html