PDA

View Full Version : Can you only config tmobile from the Blackberry?


richard371
12-08-2005, 01:17 PM
Is there a URL to configure it from the web?

corey@12mile
12-08-2005, 02:10 PM
huh? configure what? tmobile what?

richard371
12-08-2005, 02:17 PM
Bis

greggebhardt
12-08-2005, 02:24 PM
Not sure if T-Mo is one of them but for some carriers, the handheld is your only means to set up BIS.

takeshi
12-08-2005, 05:26 PM
Um yeah... that would be http://www.t-mobile.com.

Log in, click on Blackberry Internet Email, click on handheld, and enter your PIN and IMEI.