PDA

View Full Version : 7130e Reboot


JROCK2004
12-12-2005, 10:14 PM
The tips and tricks section it says that if you hit the shift key caps and del it will reboot it. Is this true for the 7130e? If so I am trying it and it is not working? Any ideas?

NJBlackBerry
12-12-2005, 10:18 PM
That works on all models except the 71xx versions...

JROCK2004
12-12-2005, 10:43 PM
ok thanks for that info man that means everytime my mp3 freeze I have to remove the battery.

MadMonkey
12-13-2005, 12:37 AM
MP3?? did you say MP3??? are you talking about the 7130e? 'cause i have the 7130e and it doesn't support MP3's!!!! i know the specs, but tell me there's some sort of software i can install for it to support MP3s!! i know it's too much to ask and i know it's not true.. but lie to me, dammit.. lie to me!!!! i want MP3 support and MP3 ring tones!!!!

ChristopherRI
12-13-2005, 05:40 PM
MadMonkey - I don't know if you were kidding or not, but the 7130e DOES support mp3 ringtones out of the box. As far as I can tell, it deosn't support the adp ringtones.

JROCK2004
12-13-2005, 06:33 PM
I did put an adp on there I think it does. But I have problems where the mp3 are freezing and not playing

eTron
12-16-2005, 05:25 PM
mp3 ringtones work. just upload an mp3 under 275k... go to the link on the BB and download and save it as a ringtone. Couldnt get the adp files to work. 7130e.