PDA

View Full Version : 7130e standby screen?


carpanatomy
12-14-2005, 10:39 PM
My old blackberry 7510 has a standby screen feature, that if the BB is not touched for few minutes, a picture of my choice can be displayed.

however, my new BB 7130e doesn't have the standby feature, or is it?

NJBlackBerry
12-14-2005, 10:43 PM
Because after a (user settable) maximum of 2 minutes, the screen goes blank to save power. Therefore, no standby screen.

Deac01
12-14-2005, 10:53 PM
Well, technically it does have a standby screen, but the screen powers off shortly after the standby screen appears on the 7130e. However, at present, you cannot change the standy screen image. I assume that is the case just because of the power-save mode that powers off the screen as NJBB mentioned.