PDA

View Full Version : Big Problem- Please Help!


k40jeep
01-25-2006, 12:11 PM
Well good morning. Thanks for looking to help me. I have a HUGE prolem I woke up to this morning. I run a 7130e. Suddenly pins, email forwarding, and my internet connect is NOT working. THIS IS A PROBLEM. I have not changed my settings and it was working until last night. Anyone have a helpful solution. I need help quick!

juwaack68
01-25-2006, 12:13 PM
Pop out the battery for a few seconds, put it back in and try again....

baconismidog
01-25-2006, 12:14 PM
Sounds like you have lost connection to your carrier. You should pull the battery so that your device can attempt to re-establish with your carrier. If you carrier happens to be T-Mobile I have some settings you should try.

k40jeep
01-25-2006, 12:26 PM
i am with verizon. I pulled the battery and no luck. When I try to go to the internet i get a "unable to connect to the internet" Oh man i am having problems...

juwaack68
01-25-2006, 12:48 PM
Did you try calling Verizon??

MegaBit
01-25-2006, 12:48 PM
Do you know if anyone else with a 7130e on VZW is up and running?

A 611 call may help- I know, a big pain to even consider.

Call a local VZW store and ask if they are having problems with BB service.

k40jeep
01-25-2006, 12:59 PM
just talked to my buddy who is a tech at vzw. ALL data is down for the moment....WTF! They are "working" on a fix. Ugh I am pissed....i can't download that new theme or get my emails forwarded.....very frustrating! Thanks for all the help and megabit thanks for coming!