PDA

View Full Version : Snooze porblem with 8700c


rosmonov
02-28-2006, 06:54 PM
I was so happy when I saw snooze option, but unfortunately it seems not to be working properly or I'm missing something.
I snooze reminder because it is too early, but after timeout, it shows notification dialog, but does not make any sound that I have configured for a calendar. The only thing I know it "work" is that when I start to use it I see dialog sitting there. Is it meant to be like this or it is me, missing configuration change?

Thx.

ifonline
02-28-2006, 09:48 PM
This is apparently an issue with the current OS. I believe (but may be wrong) that all BBs with snooze exhibit this unfortunate behavior.

rosmonov
03-01-2006, 08:52 AM
Do we have someone from BB in this forum?

I'm speechless if this is OS bug :((((

Stinsonddog
03-01-2006, 09:45 AM
Third party app. But if this is that important to you. Haven't tried it yet, but it's on my list.

http://mobile.lockergnome.com/product.asp?id=3074



Do we have someone from BB in this forum?

I'm speechless if this is OS bug :((((