PDA

View Full Version : 7100 problems w/sending pics via email


howiet4702
06-05-2006, 07:35 PM
Hello,

I been trying to send pics via email so I can save them on my BB. But when I open the attachment pic, half of the pic is cut off and it is a shade of grey. I tried 2 different size pics and they both came out the same. I see the top of the pic but not the bottom. Can someone please point me in the right direction? What am I doing wrong?

Thanks in advance.......

scottjl
06-09-2006, 01:14 PM
After you selected the attachment, did you select full content?

howiet4702
06-09-2006, 03:28 PM
After you selected the attachment, did you select full content?


yes...it is wierd. Most of the pic is there except for the bottom quarter of the pic......

aiharkness
06-09-2006, 04:14 PM
Hello,

I been trying to send pics via email so I can save them on my BB. But when I open the attachment pic, half of the pic is cut off and it is a shade of grey. I tried 2 different size pics and they both came out the same. I see the top of the pic but not the bottom. Can someone please point me in the right direction? What am I doing wrong?

Thanks in advance.......

Can't guess what you are doing wrong, but if you are still trying to figure it out, have you verified that the pic isn't messed up even before it gets to your handheld? Perhaps you could cc yourself at the sending address, or cc yourself at another email (yahoo, google, hotmail....) and verify the pics are not being corrupted by an application on the sending end of the process.......Just a thought.