PDA

View Full Version : Yahoo Messenger: Can't Remove


geekboy2000
07-30-2006, 01:37 AM
I figured, what the heck, and installed Yahoo Messenger on my 8700c. I figured it wouldn't connect, and of course, it doesn't. Odd thing is though, I deleted it via the handset itself, it doesn't show as an installed application via the BlackBerry Desktop software, and yet, it's still there (not just the icon). I've pulled the battery/re-started the phone, and still there. So how does one remove "hidden" apps? :)

hailer
07-30-2006, 11:01 AM
Have you tried this from the BB device:

Options - Advanced Options - Applications - Press track wheel - Modules - Search for the app and delete it there?

geekboy2000
07-30-2006, 02:07 PM
Have you tried this from the BB device:

Options - Advanced Options - Applications - Press track wheel - Modules - Search for the app and delete it there?

That was it! Thank you very much. I had deleted it from Applications, but there was an associated module as well. Again, thanks! That one had me beat!

Mark

farhan
08-08-2006, 08:29 AM
That was it! Thank you very much. I had deleted it from Applications, but there was an associated module as well. Again, thanks! That one had me beat!

Mark
I'm glad I searched the web for this solution. Yahoo Messenger doesn't work on the 8700c. Thanks, hailer!

hrts
09-21-2006, 01:13 PM
You really saved my day! Thank you! I lost 3 hours trying to get it out :(

jwinterton
11-29-2006, 04:28 PM
Does anybody know the module names that are associated with Yahoo!Messenger. I too am trying to delete it from my 7130e, but the icon is still there.

LunkHead
11-29-2006, 04:32 PM
net_rim_yahoo_messenger
net_rim_yahoo_messenger-1
net_rim_bb_qm_yahoo_resource_en
net_rim_bb_qm_lib

:) :)

jwinterton
11-29-2006, 04:49 PM
Well, none of those modules are present.

Thank you though!

I guess I should mention the icon links to the web to download. I just want to get rid of this icon. Yahoo!Messenger has never actually been installed on my handheld.

LunkHead
11-29-2006, 04:50 PM
Have you tried pulling the battery (hard reboot) and leave it out for 30 sec???

jwinterton
11-30-2006, 02:34 PM
I did Lunk, thank you.

I found it in the "Service Book" section. It was just a module for a link to Yahoo!Messenger. So I deleted the service book, and viola the icon disappeared.

Thanks for all the help guys.