PDA

View Full Version : Phone as a modem...


gr8wallzofchyna
08-24-2006, 10:20 PM
Is the 7130e capable of being used as a modem on a laptop?

I called the BB tech support and they didn't know wtf they were talking about and took me to the Sprint site. I went there, but I didn't find the right software.

Can someone help me please?

kasperapd
08-25-2006, 05:37 AM
Try looking at these threads and see if they help.

http://www.blackberryforums.com/general-blackberry-discussion/43398-sprint-blackberry-data-plans.html?highlight=sprint+modem#post300227

http://www.blackberryforums.com/blackberry-guides/2019-user-howto-use-blackberry-modem-laptop.html?highlight=sprint+modem#post19159

jwolf7722
08-25-2006, 07:40 AM
When calling Sprint you need to get to level 2, stage 2, technical support level 2 whatever they are calling it. You can use it as a modem just make sure when they setup the account they put it on there.

jtendler
08-25-2006, 03:57 PM
I know my 7130E on Verizon works like that - they call it TETHERING, which requires additional software and an additional monthly charge. But it is GREAT, when you have no other access (WiFi or Hardwire) and need to get on-line.