PDA

View Full Version : 7100i trace mode


justin514
03-02-2007, 09:31 PM
how do i put my 7100i in trace mode for a better signal it worked on my i870 so i want try it on my 7100i what buttons do i press

justin514
03-03-2007, 11:30 PM
how do i put my 7100i in trace mode for a better signal it worked on my i870 so i want try it on my 7100i what buttons do i press

John Clark
03-04-2007, 12:30 AM
No such thing on a Blackberry that I'm aware of.