PDA

View Full Version : 8700c unlock


aliengroovester
06-03-2007, 06:14 PM
hello there i was told that i can not unlock my 8700c through a data cable concted to unlocking sofware is this true?

Perfect Storm
06-03-2007, 06:28 PM
Unless you have some RIM unlocking software, you'll have to either get the unlock code from the carrier or get it from an unlocking service

aliengroovester
06-03-2007, 07:42 PM
how could i get my hands on rim software?

Perfect Storm
06-03-2007, 07:44 PM
haha you can't

aliengroovester
06-03-2007, 07:52 PM
crap that sucks tons

takeshi
06-04-2007, 12:40 PM
Not really. There are plenty of reasonably priced unlocking services if you can't get the original carrier to provide the code.