PDA

View Full Version : 7100t and 7100t Enterprise


thierryR
06-07-2005, 09:21 AM
I have problems with my new 7100t that I bought last week on eBay... It's not a normal 7100t but the enterprise version...

My question: Is it possible to replace the firmware so that the handheld runs as a "normal" 7100t? I have no mail server and can't use the push function...

Thanks :smile:

Thierry

bfrye
06-07-2005, 09:58 AM
As far as I know, there is not "enterprise" version. If you're talking about the enterprise activation icon, just hide it...

thierryR
06-07-2005, 10:12 AM
T-Mobile Germany offers:

Blackberry 7100t (you don't need an own mail server)
Blackberry 7100t Enterprise (with own firm mail server)

...