BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-26-2007, 08:50 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post Groupwise Blacklists Problem - Noob

Please Login to Remove!

So, I'm running BES 4.1.3 for GroupWise 6.5.7 (5/22/07) with a Win 2003 Server SP2 as my BES. I'm using the Blacklist feature in GWIA to block a huge chunk of spam. The spam does not make it to the desktop clients, but it does make it to the handhelds (I'm using an 8320 with T-Mobile).

Any advice?

I saw a post elsewhere about increasing a delay delivery time registry entry to maybe fix this. Haven't tried it yet. Wanted to see what the experts had to say.

Thanks!
Offline  
Old 10-26-2007, 09:23 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,632
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

First off ... Welcome to BBForums!

It sounds like GWIA is processing the message after the BES is seeing it ... this would indeed be a perfect situation to delay BES message delivery as you don't want the BES to be so quick.
Offline  
Old 10-26-2007, 12:23 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Okay, so long story short - that wasn't really happening. Thanks for the reply though!

Long story:

I had to update my GW system to 6.5.7 (5/22/07) in order for BES to work. When I did so, it cleared my blacklists in GWIA. Once I set them up again, everything works fine. No blacklisted email is getting to the BB.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.