BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 11-01-2007, 09:13 AM   #1 (permalink)
New Member
petergriffin's Avatar
Join Date: Nov 2007
Model: 8300
Carrier: Vodaphone
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cool New Bes server - NEW USER

Please Login to Remove!

I have just installed BES 4.1.3 onto Windows 2003 sp2 server, I am running GroupWise 7.0.2...

I have managed to add myself as a user however I am getting no e-mail or anything going to the HH.

I can send a test e-mail to my pin or groupWise inbox but thats as good as it gets.

Any advice would be greatly appreciated.
Old 11-01-2007, 03:06 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
amukhey's Avatar
Join Date: Sep 2004
Location: Los Angeles
Model: 9700
Carrier: T-Mobile
Posts: 750
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Was the device provisioned correctly? Clear the service books from the handheld and try to re-provision the handheld
Old 11-01-2007, 03:20 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
Join Date: Nov 2005
Location: Jersey
Model: 8330
Carrier: Verizon
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

I didn't see anything about Enterprise Activation in your post. You did this, correct?
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.