BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-03-2007, 08:58 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Model: 7290
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry BES 4.0.6.12 upgrade to 4.13

Please Login to Remove!

I have just done an upgrade to 4.13. Everything went well.

After the upgrade i did notice that the BB's were not receiveing mail. I can send out fine. but its not receiving any mail from exchange.
I did reset the BB and it polled for new messages and received mail once. that was it.

Handheld version is 4.1.0.309. could this be a handheld issue.?
Offline  
Old 11-06-2007, 12:45 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,632
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Most likely not the HH (unless you're the only one having the problem... what happens if you reboot the BES again?
Offline  
Old 11-06-2007, 02:28 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
BBAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Port 3101.org
Model: .
Carrier: .
Posts: 2,491
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

On the BES server do you have lots of pending mail for the users. This could be something between Exchange and the BES, and it could be between BES and the devices - If you have no pending mail on the BES then you might have a MAPI issue.

Check the BES checklist link in my sig as this will help you check that you have set up everything correctly.
__________________

Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.