BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-06-2007, 12:49 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
y2kcbr's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Napa, CA
Model: 9530
OS: 4.7.0.90
PIN: 3049E825
Carrier: Verizon
Posts: 95
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question WAVs not playing on all BBs in the enterprise

Please Login to Remove!

Hey All,

Here is the issue:
  • We are on BES 4.1.3 and I have verified all the settings on the BES to allow WAV files to come through to the devices (test devices are on OS 4.2+). We have verified the BB Server Configuration
  • Attachment Server Tab
  • Change Configuration Option to Attachment Server
  • Ensured that Audio Attachments is selected.
  • Change Configuration Option to Connector Configuration
  • WAV is in the format extension list.

when we try to receive the WAV file, we get an error:

An unknown error was encountered.

Any thoughts on this would be greatly appreciated. Thanks!
__________________
-= Storm =-
Napa County IT Dept.
BES | Help Desk Support
Offline  
Old 11-06-2007, 12:54 PM   #2 (permalink)
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,875
Post Thanks: 3
Thanked 72 Times in 55 Posts
Default

What version is the Windows Media Player on the BES? Needs to be at least version 9. I ran into this as well
__________________
No longer a BES Admin, but it was fun while it lasted!
Offline  
Old 11-06-2007, 01:08 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
y2kcbr's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Napa, CA
Model: 9530
OS: 4.7.0.90
PIN: 3049E825
Carrier: Verizon
Posts: 95
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ahh! WMP is at 6.0.4, so I guess I'll install it then schedule a reboot tonight after hours.

Thanks! I'll give that a go.
__________________
-= Storm =-
Napa County IT Dept.
BES | Help Desk Support
Offline  
Old 11-06-2007, 01:32 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jul 2005
Location: Solon, OH, USA
Model: 9000
OS: 4.6.0.167
PIN: 20878533
Carrier: ATT
Posts: 708
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the same problem at first a while back, and upgraded the WMP on BES after searching here, and it has worked ever since.
__________________
--
Domino 7.0.4FP1 | BES 4.1.6 MR-7 | 42 handhelds
Offline  
Old 11-06-2007, 06:52 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
y2kcbr's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Napa, CA
Model: 9530
OS: 4.7.0.90
PIN: 3049E825
Carrier: Verizon
Posts: 95
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

worked perfectly, thanks again. What BBs will be limited to not playing WAVs?
__________________
-= Storm =-
Napa County IT Dept.
BES | Help Desk Support
Offline  
Old 11-07-2007, 12:33 AM   #6 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,632
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anything that is not 4.2 HH OS or higher will be unable to play .wav's
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.