BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-04-2007, 05:43 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2007
Location: London
Model: 8100
PIN: 250AAA26
Carrier: T-Mobile
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8310 Curve - Not Activating completely - wireless / cable!

Please Login to Remove!

Hi guys,
Sorry to make my first post a question, but it seems you never look for these forums until you have a problem!!


Yesterday I recieved 2 8310's, so I gave them to my manager, and his manager (both upgrading from 8100 pearls)


I know best practise is really to remove the users from the BES and then readd them, but to keep some settings, I tried to activate them without doing this. However both were taking too long (and this was via cable), so I wiped both bb's, removed then readded users in the bes.

My manager's Managers' blackberry activated without a problem, has been working since.

However my manager's one has been having problems since - I tried to activate via cable, got to 92% and was stuck for 2 hours, so wiped it and tried wireless activation, that didnt go through, said it couldnt contact server.

I started activating via cable again, and 2 hours later, activation finished.

However now he hasnt got his address book. Everything else is fine, but it doesnt give me the option to wirelessly reconcile the address book. Everything looks alright on the server.

I deleted the CMIME Desktop service book, then resent the service book + policy to his device, but still doesnt reconcile.


What do you reckon? Looks like i will have to wipe it and start again, but was wondering if there are any other service books or anything else I can do?

Cheers,
Ventzi
Offline  
Old 12-04-2007, 06:39 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2007
Location: London
Model: 8100
PIN: 250AAA26
Carrier: T-Mobile
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Found it!

BlackBerry Search Results


Deleting then undeleting the Desktop[Sync] did the job in the end, though in future will just delete the whole service book, and resend from the BES!
Offline  
Old 12-04-2007, 07:57 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,632
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Welcome to the forums! Glad to see you solved your own problem ... stick around !!!
Offline  
Old 12-04-2007, 11:33 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2007
Location: London
Model: 8100
PIN: 250AAA26
Carrier: T-Mobile
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

oh yeh, will definately stick around

was just about to head off to the new member area to introduce myself


I actually solved the problem from an old thread on this site - using the search, and found the link to the kb article
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.