BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-10-2008, 02:21 PM   #41 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: M3 Wireless Bermuda
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Thanks WillFulmer. I applied that fix about 4 hours ago (onto version 4.1.4 MR4) and everything seems to be working for me so far. Thanks again.
Offline  
Old 06-13-2008, 01:20 AM   #42 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
arronpitman's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: vodafone
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This fix worked perfectly for me and we are noe running it in production.

No problems as yet, but I'll post back if we get any issues.
__________________
ADMAPI
Offline  
Old 06-18-2008, 02:57 AM   #43 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anyone have any update ?

Thanks
__________________
Thanks

Andrew Wharton
Offline  
Old 06-18-2008, 08:02 AM   #44 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Location: West Palm Beach, FL
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 122
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

After talking to a number of techs that completely denied the fix even exists I was able to get one for 4.1.5

If any one would like the files just PM me. I will try to check the messages every so often.
Offline  
Old 06-19-2008, 08:15 AM   #45 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 7520
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Here is my update:

I took a snapshot of my Blackberry server and installed MR4 and the hotfix from WillFulmer. I am testing it now on my account and I am able to get an Out Of Office message outside the organization. However, when I sent myself a test message I got it twice in the Inbox. Myabe it was a fluk or could be some side effects. I will continue to monitor the situation and see what develops.
Offline  
Old 06-19-2008, 05:10 PM   #46 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just encountered this problem. If I am correct, the current best available fix is to install 4.1.4 MR4 (not 4.1.5) and this hotfix, which Blackberry doesn't support. Can someone tell me how to get the fix? Is there a number applied to it to locate it easier?


Quote:
Originally Posted by arronpitman View Post
This fix worked perfectly for me and we are noe running it in production.

No problems as yet, but I'll post back if we get any issues.
Offline  
Old 06-19-2008, 05:18 PM   #47 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 7520
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by msiegel View Post
Can someone tell me how to get the fix? Is there a number applied to it to locate it easier?

PM me your email address and I will send you the fix to use with 4.1.4 MR4.
Offline  
Old 06-22-2008, 12:08 AM   #48 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Model: 9550
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 13
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Count me in as someone else experiencing this issue. About 550 BB users in an EX07SP1 (rollup1) environment. Just sent a corporate email to BB users on the problem and the workaround - set OOF within full Outlook client and check the OOF from within OWA as well.

Anxiously awaiting a supported fix from RIM.
Offline  
Old 06-24-2008, 07:07 AM   #49 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 7100
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

4.1.4 MR4 fix worked for us although I did have to remove the existing OOF rules (2007 and legacy) from the users mailbox using MfcMapi before they would then sync correctly.

As said by other members if anyone needs the fix PM me with your email address and I can send it on.

Regards.
Offline  
Old 06-24-2008, 05:38 PM   #50 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 7100t
PIN: N/A
Carrier: yes
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am also having this issue, and am on Ex07 sp1 rollup2.

Waiting for the next release from Blackberry so this madness will stop....

My work around just has the user set their OOF from webmail in both the internal and external reply message as the same message.
Offline  
Old 06-30-2008, 06:00 PM   #51 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
JavaJunkee's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Seattle, WA
Model: 9780
Carrier: T-Mobile
Posts: 156
Post Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Adding my comment to throw this back to the top.

I can't believe there are only 50 posts on this issue. Kind of seems to be a show stopper if you ask me!

This has halted our Exchange 2007 migration. My manager finally came down on me, asking to open a ticket with RIM (even though it's an apparent known issue to be fixed with SP5 MR1).

As with some of you, I contacted RIM support this morning. While the tech was very polite, he seemed completely unaware of an existing hot fix. He did mention Critical Advisory SDR 162722 (which I've seen), but the suggested work around does not work.

Livelink - Redirection

I really pushed him, asking for any test\beta hot fix they may currently have. He had me run the BBCheck.exe utility and send it to him. They're suppose to get back with me within 24 hrs.

Here's our environment -

Windows Server 2003
Ver 5.2 (Build 3790.srv03_sp2_gdr.070304-2240 : Service Pack 2)

Exchange 2003 - Version 6.5 (Build 7638.2: Service Pack 2)
Exchange 2007 - Version 8.1 (Build 240.6)

BES - Version 4.1.4 MR4 (Rollup) (Bundle 134)

MAPI32.DLL: 6.5.7888.0
CDO.DLL: 6.5.7888.0
Offline  
Old 07-01-2008, 07:33 AM   #52 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 7520
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JavaJunkee View Post
BES - Version 4.1.4 MR4 (Rollup) (Bundle 134)
Well since you are on the correct BES version for this "unoffical" patch that RIM is denying the existence of, feel free to PM me with your email address and I can send you the files to get OOA working. I installed it less than a month ago and so far no issues have surfaced. However, I am keeping my snapshot around just in case something does.
Offline  
Old 07-02-2008, 07:09 AM   #53 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8810
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do you guys also have the issue of not being able to change the out of office message with Outlook 2003? I am running Exchange 2007 SP1 as well as BES 4.1.4.26.

Thanks,
Frank
Offline  
Old 07-02-2008, 08:03 AM   #54 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,632
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by MaxxFusion View Post
Do you guys also have the issue of not being able to change the out of office message with Outlook 2003? I am running Exchange 2007 SP1 as well as BES 4.1.4.26.

Thanks,
Frank
There are known issues ... this is just one example: OWA 2007, OUTLOOK 2003, EXCHANGE 2007 OOF PROBLEMS
Offline  
Old 07-02-2008, 09:06 AM   #55 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

We do but this is due to using a legacy mail client against Exchange 2007. We always recommend to users to use their OWA to set their out of office until we upgrade them to use Outlook 2007.
Offline  
Old 07-03-2008, 12:51 PM   #56 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Could someone please send me a fix for this as well (my e-mail is under my profile)? RIM has been useless in this. I tried to PM but am new so it won't let me. Thanks in advance.
Offline  
Old 07-03-2008, 01:03 PM   #57 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jharrington@millermartin. View Post
Could someone please send me a fix for this as well (my e-mail is under my profile)? RIM has been useless in this. I tried to PM but am new so it won't let me. Thanks in advance.
I just emailed you the fix for 4.1.5....
Offline  
Old 07-03-2008, 01:20 PM   #58 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ilovfriday View Post
I just emailed you the fix for 4.1.5....
Can I get a copy of that as well?
Offline  
Old 07-03-2008, 10:01 PM   #59 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: AAPT
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Has RIM released the hotfix yet or is it still unofficial? Could someone please PM me this hotfix aswell? I would like to try this out in a test envir.
Offline  
Old 07-04-2008, 06:05 AM   #60 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Could someone please send me too the patch. Thanks.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

NEW GAMEWELL Z/D MOTHER BOARD WITH CARD HOLDER 30760-01, NEW (Missing Screws)
$25.44
NEW GAMEWELL Z/D MOTHER BOARD WITH CARD HOLDER 30760-01, NEW  (Missing  Screws) picture1PC USED Vivitar SSC-5x86HVGH REV: 1.8 Motherboard Teated By DHL EMS #V1114 CH
$308.9
1PC USED Vivitar SSC-5x86HVGH REV: 1.8 Motherboard Teated By DHL EMS #V1114 CH   pictureFike Cheetah Classic Motherboard - 10-2200
$3250.0
Fike Cheetah Classic Motherboard - 10-2200 pictureFANUC MOTHER BOARD A16B-1000-0010/07F
$9999.0
FANUC MOTHER BOARD A16B-1000-0010/07F  picture1PC Brand New P/N. D2156-S21 Fujitsu Siemens Mother Board 90 days warranty
$1702.95
1PC Brand New P/N. D2156-S21 Fujitsu Siemens Mother Board 90 days warranty picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.