BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-16-2008, 04:03 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Dookie's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Prague
Model: 9000
Carrier: T-Mo
Posts: 175
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default LCS Enterprise Messenger and 4.3 FW

Please Login to Remove!

Hello again,
Today i've encountered the problem that i can't overcome. I have 8110 device with 4.3 FW and i've tried to push LCS Enterprise Messenger (1.1.18) to the device. But no luck, so i took the USB cable and tried that again. But obviously the LCS EM is not made for the 4.3 FW.
Anyone else seen this issue? Any ideas, please?

Because if the LCS EM cannot be used with 4.3 then i'm in a deep trouble. Or am i missing something here, like to hack vendor.xml file (already renamed).

If no ideas will appear, i'm gonna probably raise a call to RIM ...
__________________
How come that the BlackBerry won't last long for me?
7290 -> 8700g -> 7130g -> 8100 -> 8300 -> 8110 -> 8310 -> 9000 ... who will be next?
Offline  
Old 01-18-2008, 09:33 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chicago
Model: 9530
Carrier: T-Mobile/VZW
Posts: 37
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am having this problem too with my 8130 and cannot seem to find an answer.

Is anyone else having this problem, or has anyone been able to load LCS on a device running 4.3?
Offline  
Old 01-18-2008, 11:26 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
gibson_hg's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Model: NA
PIN: 80081ES
Carrier: NA
Posts: 1,006
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you tried the LCS software here:

BlackBerry - BlackBerry | BlackBerry Enterprise Instant Messaging

It's from the RIM web site and should be the latest. If this don't work you might want to contact RIM.
Offline  
Old 01-18-2008, 04:07 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Dookie's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Prague
Model: 9000
Carrier: T-Mo
Posts: 175
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by gibson_hg View Post
Have you tried the LCS software here:

BlackBerry - BlackBerry | BlackBerry Enterprise Instant Messaging

It's from the RIM web site and should be the latest. If this don't work you might want to contact RIM.
Well, this is the latest version, approx. 5 months old, but thanks anyway.

I've already sent email to RIM so we'll see what they will say.
__________________
How come that the BlackBerry won't last long for me?
7290 -> 8700g -> 7130g -> 8100 -> 8300 -> 8110 -> 8310 -> 9000 ... who will be next?
Offline  
Old 02-01-2008, 12:08 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chicago
Model: 9530
Carrier: T-Mobile/VZW
Posts: 37
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Any updates on this? I am still waiting on a new version with 4.3 compatability.
Offline  
Old 02-04-2008, 09:59 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Dookie's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Prague
Model: 9000
Carrier: T-Mo
Posts: 175
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jpfinne View Post
Any updates on this? I am still waiting on a new version with 4.3 compatability.
Then there are 2 of us....
__________________
How come that the BlackBerry won't last long for me?
7290 -> 8700g -> 7130g -> 8100 -> 8300 -> 8110 -> 8310 -> 9000 ... who will be next?
Offline  
Old 02-04-2008, 11:42 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2006
Model: 8100
Carrier: Voda
Posts: 187
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Did you say that you had deleted or updated your vendor.xml?

Have you tried installing the 8110 firmware on to the BES to update the vendor.xml and restarting / rebooting the BES?
Offline  
Old 02-04-2008, 02:19 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2007
Model: 9700
Carrier: Telus
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have had this issue open with T Support for over a month. It's since been escalated to the software development division. I'm guessing yet another issue with the 4.3 OS. You can read a few more posts here

Software Configurations and 8130 - PinStack.com

When I hear of a fix I will be sure to put something here.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.