BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-16-2008, 09:14 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 7100
PIN: N/A
Carrier: vodafone
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry I can't activate any device

Please Login to Remove!

I'm using a BES 4.1.3 for Exchange with all hotfixes applied.
The device always stops activating wireless on email settings/email filters synch.

I don't need calendar, memos, tasks, addressbook synchronization. I have disabled them. I'm not using CDO.

I have tried several blackberries models.

Is there any solution?

I have tried Server Wins/ Device wins options. It doesn't work.

Is there any stable configuration for only email synch?


Thanks.
Offline  
Old 01-16-2008, 09:44 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
bertiebassett's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London, UK
Model: 9700
Carrier: O2
Posts: 961
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is this a new install?

Have you got other devices activated

Have you double checked with Vodafone that your SIM card is on Blackberry ENTERPRISE PLAN

Have you tried cabling the device via USB to the BES and activation that way..
__________________
LOTS of answers here: Main Page - BlackBerryFAQ
Offline  
Old 01-16-2008, 10:43 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
BBAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Port 3101.org
Model: .
Carrier: .
Posts: 2,492
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Which version of Exchange?
__________________

Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.