BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-16-2008, 02:52 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
hayabusa's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Kansas
Model: 9000
Carrier: Cingular
Posts: 251
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry I really need some help with this one!

Please Login to Remove!

I'm trying to use the Web Desktop manager I have it installed on my dev box 4.1.4 sql 2005. I am able to get to the log in screen by going to http://besServername/webdesktop but when I try to enter my AD account password and domain it tells me its incorrect. When I installed the software I gave it my ldap lookup and used a domain account for the lookup. It finished the install so I assume that the app is able to query my ldap and pull the users names if thats what it is looking for when you log in. The page prompts me for the cert and downloads and installs the cab file so I know thats getting processed it just won't let me in. I'm just about ready to rip my hair out on this one. Please help
Offline  
Old 01-18-2008, 03:33 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
hayabusa's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Kansas
Model: 9000
Carrier: Cingular
Posts: 251
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I seem to be getting this error

(01/18 15:24:01:016):{http-0.0.0.0-443-17} [org.hibernate.util.JDBCExceptionReporter] [WARN] SQL Error: 8152, SQLState: 22001
(01/18 15:24:01:422):{http-0.0.0.0-443-17} [org.hibernate.util.JDBCExceptionReporter] [ERROR] String or binary data would be truncated.
(01/18 15:24:01:422):{http-0.0.0.0-443-17} [com.rim.bes.bas.usermanager.UserManagerBean] [ERROR] [BBAS-3000] {u=SystemUser, t=1582} Error encountered during create of user with UserConfigId '47
Offline  
Old 02-26-2008, 01:33 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Model: 9000
OS: 4.6.0.190
Carrier: AT&T
Posts: 162
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Were you able to resolve this? This is the exact problem I'm having.

Thank you.
Offline  
Old 02-26-2008, 01:42 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
hayabusa's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Kansas
Model: 9000
Carrier: Cingular
Posts: 251
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have not resolved this issue so I am calling T-Support to see how long I can stay on hold
Offline  
Old 02-26-2008, 01:45 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Model: 9000
OS: 4.6.0.190
Carrier: AT&T
Posts: 162
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by hayabusa View Post
I have not resolved this issue so I am calling T-Support to see how long I can stay on hold
I was on with them for two hours, and they hung up on me. I got nothin.
Offline  
Old 02-26-2008, 02:04 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Frank Castle's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: MA
Model: 9930
PIN: PM Me!
Carrier: VZW
Posts: 1,073
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

have you guys checked your bas-config.properties file to verify your settings were saved? I was going crazy trying to get the OS files to recognize and I had an extra character entered I overlooked? Using the proper LDAP port?
Offline  
Old 02-26-2008, 02:16 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: city11 -inspectral
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 79
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had some trouble too. For the URL I ended up using a specific machine and port number instead of just the domain, e.g.:

ldap://somedc.domain.com:389

...and setting the search base to:

DC=domain,DC=com

I also set the default domain to be the short version of our domain name (e.g. "DOM", not "domain.com").

That seemed to take care of it.
__________________
Legacy of Kain: The Lost Worlds
http://www.thelostworlds.net/
Offline  
Old 02-26-2008, 02:25 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Model: 9000
OS: 4.6.0.190
Carrier: AT&T
Posts: 162
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jletendre View Post
have you guys checked your bas-config.properties file to verify your settings were saved? I was going crazy trying to get the OS files to recognize and I had an extra character entered I overlooked? Using the proper LDAP port?
I don't see any entries in the bas-config file for ldaplogin and ldappassword, but wasn't sure if they were supposed to be in there.

I'm just hoping that making these changes are actually taking effect.

Any chance you guys could post copies of yours, with sensitive data removed of course?

Last edited by bakerfall : 02-26-2008 at 02:26 PM.
Offline  
Old 02-26-2008, 02:34 PM   #9 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
hayabusa's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Kansas
Model: 9000
Carrier: Cingular
Posts: 251
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cool

I tested my ldap search using Outlook express so I know the search is good. Below is my bas-config file
================================================== ===========
################################################## ################################################## ###############################
##
## This file contains properties for BAS main configuration.
##
################################################## ################################################## ################################

#Tue Sep 04 15:27:14 EDT 2007
WirelineActivationPolicy=WIRELINE_ACTIVATE_ANY_PIN
WirelineDeviceBackupDomainRestrictionsPolicy=
emailDomino_useSSL=false
emailExchange_ldapUrl=ldap://myldapservername:myldapserverport
NCC_namingProviderURL=localhost\:21099
emailExchange_ldapSearchBase=DC=corp,DC=mycompany, DC=com
WirelessActivationPasswordPolicy=IT_POLICY_PERMITT ED
managementServer_namingProviderURL=localhost\:1109 9
KeyGenMaxAttempts=5
WirelineDeviceBackupRestorePolicy=IT_POLICY_PERMIT TED
DefaultDomain=MyCompanyDomain

emailDomino_serverUrl=
Offline  
Old 02-26-2008, 02:46 PM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Model: 9000
OS: 4.6.0.190
Carrier: AT&T
Posts: 162
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Looks about the same as mine.

God, this is so frustrating.
Offline  
Old 02-26-2008, 02:52 PM   #11 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
hayabusa's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Kansas
Model: 9000
Carrier: Cingular
Posts: 251
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm on hold with RIM now trying to dig into this issue. I'll keep you posted
Offline  
Old 02-26-2008, 02:59 PM   #12 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Model: 9000
OS: 4.6.0.190
Carrier: AT&T
Posts: 162
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by hayabusa View Post
I'm on hold with RIM now trying to dig into this issue. I'll keep you posted
Thanks. Appreciate it.
Offline  
Old 02-27-2008, 07:25 AM   #13 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Model: 9000
OS: 4.6.0.190
Carrier: AT&T
Posts: 162
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by hayabusa View Post
I'm on hold with RIM now trying to dig into this issue. I'll keep you posted
Did they have anything helpful to say?
Offline  
Old 02-27-2008, 08:19 AM   #14 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Frank Castle's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: MA
Model: 9930
PIN: PM Me!
Carrier: VZW
Posts: 1,073
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Sorry ... my config is below (edited out our info)

################################################## ################################################## ###############################
##
## This file contains properties for BAS main configuration.
##
################################################## ################################################## ################################

#Tue Sep 04 15:27:14 EDT 2007
WirelineActivationPolicy=WIRELINE_ACTIVATE_UNUSED_ PIN_ONLY
WirelineDeviceBackupDomainRestrictionsPolicy=
emailDomino_useSSL=false
DefaultDomain=domain
emailExchange_ldapUrl=ldap://server:389
NCC_namingProviderURL=localhost\:21099
emailExchange_ldapSearchBase=DC=,DC=,DC= (exp. my.domain.net)
WirelessActivationPasswordPolicy=IT_POLICY_DENIED
managementServer_namingProviderURL=localhost\:1109 9
KeyGenMaxAttempts=5
WirelineDeviceBackupRestorePolicy=IT_POLICY_DENIED
DefaultHandheldSoftwareSharePath="\\\\BES\\Program Files\\Common Files\\Research In Motion\\Shared\\Loader Files"
Offline  
Old 02-27-2008, 09:55 AM   #15 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Model: 9000
OS: 4.6.0.190
Carrier: AT&T
Posts: 162
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I fixed this, sort of. I got really frustrated and decided to try starting from scratch on a different server. I created a VM, installed 2003, installed just WDM, exact same settings as when I installed it on the BES, works fine.

Apparently there are some issues installing it on your BES, despite the documentation stating that it will work fine.
Offline  
Old 02-27-2008, 11:02 AM   #16 (permalink)
Whoever
 
audit's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Michigan
Model: xxxx
Carrier: AT&T
Posts: 1,213
Post Thanks: 36
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It's installed on my BES just fine.
__________________
audit

Win or Lose... Everyone Has Their Fight
Offline  
Old 02-27-2008, 12:24 PM   #17 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Model: 9000
OS: 4.6.0.190
Carrier: AT&T
Posts: 162
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by audit View Post
It's installed on my BES just fine.
I'm not saying it won't work on a BES, I'm just saying that the appears to be some potential issues.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.