BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-05-2008, 09:47 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Model: 7800
PIN: N/A
Carrier: ornage
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 60 Users lost their PIN for no reason??

Please Login to Remove!

Hi Guys,

Not sure what has happened here but 60 users all lost their pin and have had to get reactivated. All the users where on the same Exchange server but the rest (530 users) are ok?
{name} Device ID used to be 2512xxxx but is now blank
[40245] (02/02 19:45:51.320):{0x2324} {email address Device ID changed
[30000] (02/02 19:45:51.320):{0x2324} {email address} Sending data to Dispatcher, size=158, Tag=566031
[40000] (02/02 19:45:51.320):{0x2324} {email address} SendToDispatcher, Tag=566031
[40000] (02/02 19:45:51.320):{0x1540} [BIPP] Send data, Tag=566031
[40255] (02/02 19:45:51.320):{0x2324} {email address} *****Redirection is disabled due to incomplete configuration*****
No infrastrcuture changes occured during or before the event! An exchange isnt showing any problems or changes either!
We migrated the DB to a SQL cluster the day after with no issue though, but th issue in hand occured the day before.
Any ideas??

Last edited by geraint2008 : 02-05-2008 at 09:48 AM.
Offline  
Old 02-05-2008, 09:49 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

**moved over to BES Admin area**
Offline  
Old 02-05-2008, 10:16 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
gibson_hg's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Model: NA
PIN: 80081ES
Carrier: NA
Posts: 1,006
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by geraint2008 View Post
Hi Guys,

Not sure what has happened here but 60 users all lost their pin and have had to get reactivated. All the users where on the same Exchange server but the rest (530 users) are ok?
Whenever I see or hear that only users one particular Exchange server were affected then it's something with that Exchange server. Essentially the BB info in the mialbox corrupted, that's were it gets the PIN from.

This is due to some corruption in the mialbox. Reactivation is the fix to update the mailbox again but it is strange that only users one 1 server were affected.

Not sure what the casue was but I would think it has to do with the Exchange server.
Offline  
Old 02-05-2008, 01:40 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2007
Model: Z10
OS: 10.1.0.19
Carrier: Fido
Posts: 1,068
Post Thanks: 6
Thanked 30 Times in 29 Posts
Default

I had simular issue on one of my servers couple of months ago. After couple of days they released this useless srticle:
http://www.blackberry.com/btsc/searc...200%2093408567

Where they don't mention what causes it...
Offline  
Old 02-11-2008, 10:45 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Model: 7800
PIN: N/A
Carrier: ornage
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs down RIM have responded!

Having completed a review of the customer's logs it appears that they are affected by a previously reported issue which has been logged. This issue is currently under investigation. MR3 for SP4 has included a code to generate additional logging surrounding this issue as well as resolve one of the potential causes. While there is no guarantee that MR3 will resolve this issue permanently for the customer, it will provide sufficient logging should the issue recur.

Bascially its a bug! quite a nasty one also!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.