BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-06-2008, 05:00 AM   #1 (permalink)
New Member
 
grmbl's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Belgium
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Mobi*/Orange
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation No messages on BB after server reboot.

Please Login to Remove!

Hello,

Yes, I'm as new to this forum as I'm with BB.
At our company we set up BB Manager 4.4.4.15 for 3 8100 Pearl devices.
The management software is installed on exchange 2003 server.
Now, yesterday we had a reboot because of symantec client security update.
Ever since that reboot the BB devices no longer recieved e-mail...
(It all worked before and server hasn't been rebooted since)

The users statuses are on "Running" (last contact was before the reboot)
I've checked the services and started the ones that were not running.
So pretty much all services are running now.
I am however capable of sending messages to BB devices throughout the Admin software. I reset a users activation password and tried to re-activate the BB device but it keeps hanging at "activating..." (probibly because it IS activated, i don't know)

Things I've checked:
- Exchange server service = running, MDS conn. service = true + running, wireless reconc. = true, SRP status = connected

Any tips in the right direction are very much appreciated.
I think this is kind of urgent because one the BB users is COO...

GrtzzzZ


grmbl aka Stanny
Offline  
Old 02-06-2008, 05:35 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
gibson_hg's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Model: NA
PIN: 80081ES
Carrier: NA
Posts: 1,006
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Are there are warnings in the Windows Event Viewer? Look for events from the BlackBerry Messaging Agent. What account did you use for the install? Did you create the BESAdmin account? What happens when a user tries to send? Do they get a red x? If so, open one of the failed emails and scroll up. There is a field called message status, that will tell you the error and will make it easier to troubleshoot.
Offline  
Old 02-06-2008, 09:08 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2007
Model: Z10
OS: 10.1.0.19
Carrier: Fido
Posts: 1,068
Post Thanks: 6
Thanked 30 Times in 29 Posts
Default

First of all your avatar is freaking me out. Your Besadmin mailbox is not hidden or is not in any dom admin group?
Offline  
Old 02-06-2008, 09:14 AM   #4 (permalink)
New Member
 
grmbl's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Belgium
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Mobi*/Orange
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

...problem solved, cause not found! Recycled ALL BB services... 2 secs later, i get telephone that mails are coming trough.
Strange this solved it because I allready did this before....

During services restart I kept an eye on Event Viewer and noticed these
2 warnings, FYI:

Quote:
Event Type: Warning
Event Source: ExchangeConnector
Event Category: None
Event ID: 20000
Date: 6/02/2008
Time: 14:56:13
User: N/A
Computer: ALIEX1
Description:
[BIPPe] WARNING: Using default BIPP shared secret

Event Type: Warning
Event Source: BlackBerry Synchronization Service
Event Category: None
Event ID: 20000
Date: 6/02/2008
Time: 14:56:12
User: N/A
Computer: ALIEX1
Description:
[BIPPe] WARNING: Using default BIPP shared secret
GrtzzzZ

PS: HOUSE MD is a freak, I agree but he's my hero!
__________________
- Admin abuse ftw -
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.