BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-06-2008, 02:47 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wunderbar's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edmonton AB, Canada
Model: 9630
Carrier: Telus
Posts: 300
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7130 stuck on initializing

Please Login to Remove!

I have a 7130 in my hands that will not co-operate. the user was having some troubles with it, and after a bit of work I decided a complete wipe to factory defaults was the easiest way to fix everything.

I went to do the wipe, and now it won't come back on. the white screen with hourglass is displayed, and the LED is blinking red at a rate of about 2 blinks/second. I'm not quite sure what to do. FYI, it was sitting like that for over 2 hours, and I pulled the battery and tried again, and it's been sitting like that for another hour.

Any help would be appreciated.
Offline  
Old 02-06-2008, 02:58 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

What did you use... this?
How do I wipe the BlackBerry using Jl Cmder? - BlackBerryFAQ.com

The best you can do is to just simply do it again...
Use this is you need:
What to do next if Jl Cmder will not connect and wipe - BlackBerryFAQ.com
Offline  
Old 02-06-2008, 03:13 PM   #3 (permalink)
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,875
Post Thanks: 3
Thanked 72 Times in 55 Posts
Default

Was content protection enabled on that device? If so, the wipe could take hours...but since you pulled the battery you may need to follow JSander's links and reinstall the OS.
__________________
No longer a BES Admin, but it was fun while it lasted!
Offline  
Old 02-06-2008, 04:32 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wunderbar's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edmonton AB, Canada
Model: 9630
Carrier: Telus
Posts: 300
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've tried re-installing the OS, and it still doesn't work. We don't have content protection enabled on any of our devices.

I did the OS install, comes to the same problem. I'm gonna leave it overnight and see what happens.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.