BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-07-2008, 06:19 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8708g
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Out Of Office Sync Between Device with Exchange 2003

Please Login to Remove!

Hi All,

New to the forums, so point me in the right direction if this has already been answered in another thread.

I have a number of users (all connected to a single BES) that do not see a change on their Handheld's when the O.O.O message is set from their Exchange/Outloook emails accounts. It operates as normal but the function doesn't appear to be asynchronous.

If the O.O.O message is switch on/off from the device then the sync with their exchange accounts work perfectly (as seems obvious). But if it is switched on from the device and then off in Outlook, it doesn't switch the option on the handheld to "off". This also occurs the other way around.

Am I just missing something here or is this a known issue? Any help/pointers appreciated!

Cheers,
Steve
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.