BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-12-2005, 04:26 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7100v
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default User not started

Please Login to Remove!

Hi,

I moved my old BES 3.6.2 (physical Server) to a new BES 3.6.5 (MS virtual Machine). First I got some problems that RIM locked my SRP Auth, but this works now, thank to jibi for the help.

But now I have another strange problem. When I look into my BES Manager I can see all my users, with the right PIN associated, but the state "Initializing". When I doubleclick onto one of the users, I get the state "Running". Also when I connect my Blackberry to my computer, the Desktop Manager says "online" (so the connection was established), but in BES Manager I only get the states specified above. But normaly the state has to chage to "In Cradle" when the Blackberry is connected to an Desktop.

When I looked into the LOGs, I found this:

[40000] (07/12 09:40:01):{0xE40} [SRP] Ping 8 sent
[40000] (07/12 09:40:01):{0xB30} [SRP] PingResponse 8 received
[30045] (07/12 09:40:07):{0xBD8} Stopping handheld for M.M.
[40413] (07/12 09:40:07):{0xB60} Before optimization: total number of worker threads 0, where 0 non-removable
[40417] (07/12 09:40:07):{0xB60} After optimization: total number of worker threads 0, where 0 non-removable
[40160] (07/12 09:40:21):{0xD58} AddPagerToList(M.M.) - Entry ID: 00929a28 (size 70), 00000000D7DEA52552A9CE459E20AD0057EA13490700B1ADF7 7C3423E143AFF6906258FE579C00000002D8D60000B1ADF77C 3423E143AFF6906258FE579C000000037A820000
[30041] (07/12 09:40:21):{0xB60} Starting handheld for M.M.
[40704] (07/12 09:40:21):{0xB60} MAPIMailbox::MAPIMailbox(2) ServerDN=/o=update4u Software AG/ou=Erste administrative Gruppe/cn=Configuration/cn=Servers/cn=SKAVMAIL/cn=Microsoft Private MDB, MailboxDN=/o=update4u Software AG/ou=Erste administrative Gruppe/cn=Recipients/cn=M.M.
[40739] (07/12 09:40:21):{0xB60} *** MAPI *** MAPIMailbox::MAPIMailbox(2) - ResolveName[1] success for DisplayName='/o=update4u Software AG/ou=Erste administrative Gruppe/cn=Recipients/cn=M.M.'.
[40204] (07/12 09:40:21):{0xB60} *** MAPI *** MailboxManager::GetMailboxSession - Using MAPI profile 'bbadmin'
[40430] (07/12 09:40:21):{0xB60} {M.M.@XXX.de} MAPIMailbox::MAPIMailbox(2) - Mailbox opened on session 0x00e025e0 (SKAVMAIL)
[20265] (07/12 09:40:21):{0xB60} {M.M.@XXX.de} *** MAPI *** MAPIMailbox::CreateSearchFolder - Open Entry (0x80070005) failed.
[40205] (07/12 09:40:21):{0xB60} *** MAPI *** MailboxManager::CloseMailboxSession - closing session
[20154] (07/12 09:40:21):{0xB60} User M.M. not started

I changed the userdata in the LOG above, so don't think of strange behavior causing from the username or email. ;)

I also used "handheldcleanup -u". But this also had no effect.

Anybody here who can help me?

Greetings
Marius
Offline  
Old 07-12-2005, 04:59 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7100v
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Out of nowhere... it starts working again. But I don't have changed anything.
Offline  
Old 09-06-2006, 02:06 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 7100T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This just cropped up as a new issue for a single user. I had moved him to another Exchange mail store, and then back to the original store. I have run the handheldcleanup application numerous times under different profiles and different BESNames to no success. He has all the right permissions still on his AD account.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.