BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-19-2008, 07:40 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default E-mail Filter not working...

Please Login to Remove!

Ok all, here is a weird one. I am trying to set up a filter on my 8820 to forward emails from one particular sender with level 1 notification. If I create a new filter, add in the senders email address and check "forward with Level 1 Notification" the filter does not work. Yet, if I highlight over an existing email from the sender and select "filter sender" and chose "forward with Level 1 Notification" it works. It is the exact same e-mail address both ways, but it does not work when I type in the senders address. It also does not work if I configure a group with the same filter settings on the BES.

Any suggestions?
Offline  
Old 02-19-2008, 07:45 AM   #2 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

I have no suggestion

However please refrain from double posting

Someone will come alonf who can help you
__________________
ZED 10
Offline  
Old 02-19-2008, 10:03 AM   #3 (permalink)
x14
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC
Model: 9800
OS: 6.0.0.546
Carrier: AT&T
Posts: 2,344
Post Thanks: 0
Thanked 17 Times in 16 Posts
Default

I've notice BES 4.1.4 (at least the Domino version) the filter email address field is case sensitive.
__________________
Exchange 2007/BES 5.0.2 MR2
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.