BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-20-2008, 04:36 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2008
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES 4.1.4 for Groupwise

Please Login to Remove!

Now that BES 4.1.4 for Groupwise has been out a little more than week, what is the verdict? Has anyone installed SP4 on a system running 4.1.3? If so, where there any issues? I am planning on doing it this weekend...
Offline  
Old 03-20-2008, 08:58 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
airunz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: FL
Model: 8830
Carrier: Alltel
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Upgraded to 4.1.4 last week. Very smooth, no problems. Looks like the addressbook sync issues are also fixed for new activations. Users existing on 4.1.3 prior to upgrade need to manually fix addresses.
Offline  
Old 03-21-2008, 11:15 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I did my upgrade Wednesday Night, Started out a bit rough, but ended up being really smooth.

I just sent new services books and even existing users started syncing both ways.

all else seems to be working just fine.

Sam
Offline  
Old 03-26-2008, 12:52 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2006
Location: Los Angeles
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anyone try syncing with a shared address book? I've been successful with a small address book(10-20) but not working with a large shared address book over 1000 contacts.
Offline  
Old 05-23-2008, 02:54 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Salem, OR
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I wanted to bring this thread up again. Any issues with sp 4?
__________________
Admin of 11 users with BES/Groupwise...but I don't get a
Offline  
Old 05-27-2008, 10:06 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
blueshockeynut's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 53
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

We have been running 4.1.4 for a couple of months now and have experienced no major issues at this point and time. it is working well.

B
__________________
Never Quit.
Never do the expected.
Never rest on your laurels.
Never think great is good enough.
NEVER FOLLOW.
Offline  
Old 05-28-2008, 04:44 AM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: Mobistar
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

--post removed---

Last edited by jorno_be : 10-04-2008 at 11:54 AM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.