BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-24-2008, 01:06 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8130
Carrier: VZW
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default mail sent from BB showing incorrect sender name

Please Login to Remove!

I tried searching for a solution, but did not find any.

I recently changed my outlook profile on our exchange server to show the name that everyone knows me by instead of my legal name. All emails sent from my laptop are ok, however when i send mail from my blackberry it still shows it being sent by my legal name. i have tried to wipe and reactivate and set up a new profile on outlook on my laptop but nothing has worked.

for what its worth, i have a 8130 on vzw using bes.

any suggestions are much appreciated.
Offline  
Old 03-24-2008, 01:13 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jul 2006
Location: Pembroke Pines, FL
Model: 9700
PIN: 21BFC0A1
Carrier: T-Mobile
Posts: 953
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did you change your name in active directory? or just the display name in outlook?
Offline  
Old 03-24-2008, 01:16 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8130
Carrier: VZW
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

both have been updated with the correct name
Offline  
Old 03-24-2008, 01:19 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jul 2006
Location: Pembroke Pines, FL
Model: 9700
PIN: 21BFC0A1
Carrier: T-Mobile
Posts: 953
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It has to be getting the name from somewhere.

From the BES, when you click "add user", what name comes up when you search for your name?
Offline  
Old 03-24-2008, 01:22 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8130
Carrier: VZW
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i am the end user, i do not have access to the bes.
Offline  
Old 03-24-2008, 01:24 PM   #6 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jul 2006
Location: Pembroke Pines, FL
Model: 9700
PIN: 21BFC0A1
Carrier: T-Mobile
Posts: 953
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Oh. You may have to find the BES admin to troubleshoot this.

They may not have completely changed it in active directory. Thats all I can think of.
Offline  
Old 03-24-2008, 01:29 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 52
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, they didn't change it completely in Active Directory. A common field that is usually missed is the ALIAS field or DISPLAY NAME field. Keep us posted.

Last edited by RichieRichR6 : 03-25-2008 at 07:48 AM.
Offline  
Old 03-25-2008, 08:49 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8130
Carrier: VZW
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

update,

fixed issue, had to update profile on BES, when the change was made they only changed the profile on the exchange server,

all good now
Offline  
Old 03-25-2008, 10:08 AM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 52
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jxrob View Post
update,

fixed issue, had to update profile on BES, when the change was made they only changed the profile on the exchange server,

all good now
Do you know if they had to reboot the BES?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.