BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-03-2008, 12:50 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8830
Carrier: Cingular, Verizon
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8703e Meeting Request 1 hour off

Please Login to Remove!

Hi all
Kind of stuck with this one.

I have a BPS server (migrated from BES sbe so I could add more users) ver 4.1.4.3 on Exchange 2003 and Outlook 2003. One of my users has a 8703e running 4.2.1.106, with the DST 2007 patch.

This problem just surfaced since she figured out how to send a meeting request from her BB. What is happening is that when she creates the meeting request from the BB, in her Outlook, it is 1 hour ahead of the time she created. If she creates the meeting request in Outlook, it works correctly. If she modifies the request in Outlook, when it syncs back to the BB, it is corrected.

I have an 8830, and mine works fine.

Not sure why only she is affected, but she might not be since I doubt many of the execs use the same functionality. She is one of the admins.

Any ideas?

Thanks
Enio
Offline  
Old 04-03-2008, 01:03 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 155
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

are all the DST updates in place? Exchange, BES, Outlook, BB, etc.
Offline  
Old 04-03-2008, 04:22 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8830
Carrier: Cingular, Verizon
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yep...

We did that a while back. Everything has been working fine. All PCs are updated by SUS, her BB has the DST update, and our Exchange server was updated, as well.

It's just weird that her BB has the issue, and mine doesn't. Thats what confuses me.

Thanks for the reply
Offline  
Old 04-03-2008, 08:21 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Keyscan's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 140
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Would definitely help to see the versions of cdo.dll that are registered on the Exchange 2003 server, along with the BES Professional.

Also, was the BES cdo.dll updated/installed using System Manager or was it just copied over from exchange?
__________________
BES 4.1.4 - Exchange 2003
8800 and my trusty 8700r.
To change your PIN to FFFFFFFF, drop the BB in a lake.
Offline  
Old 04-03-2008, 08:29 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,631
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by etjny View Post
Hi all
Kind of stuck with this one.

I have a BPS server (migrated from BES sbe so I could add more users) ver 4.1.4.3 on Exchange 2003 and Outlook 2003. One of my users has a 8703e running 4.2.1.106, with the DST 2007 patch.

This problem just surfaced since she figured out how to send a meeting request from her BB. What is happening is that when she creates the meeting request from the BB, in her Outlook, it is 1 hour ahead of the time she created. If she creates the meeting request in Outlook, it works correctly. If she modifies the request in Outlook, when it syncs back to the BB, it is corrected.

I have an 8830, and mine works fine.

Not sure why only she is affected, but she might not be since I doubt many of the execs use the same functionality. She is one of the admins.

Any ideas?

Thanks
Enio
You don't have Outlook on the server, correct?
Offline  
Old 04-06-2008, 10:56 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8830
Carrier: Cingular, Verizon
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

As far as the CDO.dll files, I don't remember how I copied/installed them. It was a while ago. I'm pretty sure I copied them from Exchange tho...

I'll double check the versions in the morning.

Also, Outlook is not installed on the server.

Is it possible that the function would would work fine on my BB if it was a problem with the CDO.dll file versions?

Thx
Offline  
Old 04-08-2008, 07:08 AM   #7 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,631
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by etjny View Post
As far as the CDO.dll files, I don't remember how I copied/installed them. It was a while ago. I'm pretty sure I copied them from Exchange tho...

I'll double check the versions in the morning.

Also, Outlook is not installed on the server.

Is it possible that the function would would work fine on my BB if it was a problem with the CDO.dll file versions?

Thx
If the problem is with cdo.dll you'll see inconsistent / intermittent problems at best.
Offline  
Old 04-11-2008, 09:19 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8830
Carrier: Cingular, Verizon
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi all

Got a little sidetracked with other work...

Checked the cdo.dll files on the Exchange 2003 server and my BB server...both the same.

Version 6.5.7638.2

Anything else I should look for?

Thanks
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.