BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-04-2008, 11:30 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8700
Carrier: vodafone uk
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default "You Replied on" missing in Outlook

Please Login to Remove!

Hi,

If a user opens a new email in Outlook, and is composing a reply long enough for the Berry to auto-reconcile and mark the message as "read", when the user eventually hits send, they will not see the "you replied on xx\xx\xx" messegae in Outlook.

We are on BES 4.1.4 - Exchange 2007 (Waiting for SP5)

Known bug? Any fixes?

Thanks
Offline  
Old 04-08-2008, 07:14 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,631
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by KBA5466 View Post
Hi,

If a user opens a new email in Outlook, and is composing a reply long enough for the Berry to auto-reconcile and mark the message as "read", when the user eventually hits send, they will not see the "you replied on xx\xx\xx" messegae in Outlook.

We are on BES 4.1.4 - Exchange 2007 (Waiting for SP5)

Known bug? Any fixes?

Thanks
I've not seen this; possible bug. Give RIM a call.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.