BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-08-2008, 02:17 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2008
Location: Oconomowoc, Wi
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 54
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bes sending problem

Please Login to Remove!

I just installed our second bes today and linked it to the first one. It is recieving msgs fine but when you try to send one it comes back with "Email program unable to submit msg" we went back through and looked at the permissions and everything looks right any body got any idea what could cause this?

Thanks
Cavy
Offline  
Old 04-08-2008, 03:42 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,632
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by cavy View Post
I just installed our second bes today and linked it to the first one. It is recieving msgs fine but when you try to send one it comes back with "Email program unable to submit msg" we went back through and looked at the permissions and everything looks right any body got any idea what could cause this?

Thanks
Cavy
Please search RIM or search here
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.