BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-10-2008, 08:44 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: o2
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES and activating handset

Please Login to Remove!

Hi, am new to blackberry and have been asked to setup server and handset.
BES seems ok, setup user and generated email and password, on the 8100 i have activated the users work email address and input supplied password and activated, but nothing else seems to happen on the handset.
On the BES under the user it states "initializing- activation password set"
I am obviously missing something fundamental, but dont know what.
Have opened up port on router to allow communication through and handset seems ok as well.
Any ideas?
Offline  
Old 04-10-2008, 09:19 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2007
Model: Z10
OS: 10.1.0.19
Carrier: Fido
Posts: 1,068
Post Thanks: 6
Thanked 30 Times in 29 Posts
Default

Search and you'll find hundreds of posts about activation issues..
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.