BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-25-2008, 09:04 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: perl
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question BES with GroupWise - new installation

Please Login to Remove!

Help please...
our environment - GroupWise 7.0.3 with BES 4.1.4.28 (blackberry manager).

Everything looks good, there are no errors in the logs, when I go to add a user, there are no users to select from . The address book sync log shows that if found users.

What have I done wrong?

This is my first installation of BES.

Thanks
Offline  
Old 04-26-2008, 09:49 PM   #2 (permalink)
Ugg
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8310
OS: 4.5
Carrier: O2
Posts: 197
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I can't claim to have much experience of installing BES on Groupwise - whenever I approach a Groupwise install it's usually warily and carrying a big stick...

However, if it had been Groupwise 6.5 (specifically the Groupwise 6.5 client on the BES) I'd have said make sure that the Groupwise side is working by sending an email from the Groupwise client. That'll also show up any language DLL problems (which you shouldn't get in the US). Making sure it's the latest available 6.5 client + FTF might help.

Groupwise 7 (connecting using SOAP) I can't comment on (never tried it).
Offline  
Old 04-30-2008, 07:27 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: perl
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am using the latest version of the Groupwise 6.5.7 client. I can send and received e-mails from the defined admin account. The back end is 7.03 using SOAP. There are no errors in the logs.
Offline  
Old 04-30-2008, 09:25 PM   #4 (permalink)
Ugg
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8310
OS: 4.5
Carrier: O2
Posts: 197
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Presumably from the Groupwise client the system address book looks nicely populated with all the right entries?

Are we talking one postoffice here or several?

Is trying API rather than SOAP access an option?
Offline  
Old 05-01-2008, 01:20 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 39
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did you setup a trusted application key?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.