BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-28-2008, 09:32 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: London, England
Model: 8120
Carrier: O2
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Web Desktop Manager Backup Problem

Please Login to Remove!

Hi,

I recently installed WDM onto a 4.1.5 test BES server. Install went fine, no login issues as other have reported.
One problem - backup. On the Backup and Restore tab clicking the backup icon (two floppy disks) results in a momentary refresh of the page and nothing else. The attached device - tried with two 8120's and an 8310 - shows "connected to desktop" for approx 1 second then returns to the previous screen. All other WDM functions appear to be working.
Have rebooted the server, tried another client machine, different versions of IE - 6 SP1 and IE7, added as a trusted site, set IE security settings to low, all with same result.

Anyone seen the same?
Offline  
Old 05-01-2008, 06:45 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: London, England
Model: 8120
Carrier: O2
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok - Solved this. A good ol' uninstall and re-install of the BB administrative service did the trick. Whereas the first install pre-populated all of the LDAP settings, the second prompted for them, as well as creating a password for the cert generation.

Oh well, another one for Arthur C Clarke's mysterious world...
;)
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.