BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 05-07-2008, 03:31 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
Join Date: Nov 2005
Model: 8800
Carrier: T-Mobile UK
Posts: 50
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Problems Activating User

Please Login to Remove!

We're having some problems activating a user on our BES. We're running BES 4.1 SP4 with Exchange 2003. I'm trying to wirelessly activate a user via enterprise activation, everything seems to go ok but the activation freezes at approximately 45%.

Any ideas?
Old 05-07-2008, 05:14 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
mjgs1971's Avatar
Join Date: Mar 2008
Location: Manila, Philippines
Model: 9700
Carrier: Globe Telecoms - PH
Posts: 213
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts

Not much to share with you, except that the last time our IT activated my device, it took us close to 18 hours to complete. We thought of cancelling it at 50%, but decided to leave it in the background since we're not getting error messages anyway. Next morning when I woke up, there's a screen just said Activation Completed (or successful). What a relief.

I wish you luck.
9700 Unlocked BES
App: Plt:
8900 Unlocked BIS
App: Plt:
Old 05-07-2008, 09:10 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
Join Date: Mar 2007
Model: Z10
Carrier: Fido
Posts: 1,068
Post Thanks: 6
Thanked 30 Times in 29 Posts

Try this:
BlackBerry Search Results
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.