BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-09-2008, 10:23 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2005
Location: LI, NY
Model: 8320
OS: 4.5
Carrier: T-Mobile
Posts: 96
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Send option on reply

Please Login to Remove!

I am having a bit of an issue with one of my users. We just replaced his 8700 with a 8800 and after activation it worked fine for a day and then for no obvious reason he can't send a reply message. The Send option is not available when he hits reply. He has to create a new email to see the Send option. I deleted his account and swapped the 8800 for a curve and he is still having the same problem. I am running 4.1.5 on Exch 2003 SP1. Any thoughts? Thanks
__________________
BES 4.1.5
Exchange 2003 SP1
Offline  
Old 06-09-2008, 11:04 AM   #2 (permalink)
Wireless Sith Lord
 
DarthBBerry's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Online
Model: iOS 6
Carrier: Verizon x2
Posts: 1,458
Post Thanks: 2
Thanked 27 Times in 22 Posts
Default

I had this with a few of my users. I usually got them to delete some service books ( ALL service books that begin with Desktop; specifically [OTASL], [SYNC], [CMIME], [CICAL] ) , resent the SBs from the server; the device started working again.
__________________
DarthBBerry
6-Time BlackBerry World Champion (2007-2012)
BlackBerry® Certified Support Specialist v5.0
BlackBerry® Certified System Administrator v5.0
Offline  
Old 06-09-2008, 11:57 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2005
Location: LI, NY
Model: 8320
OS: 4.5
Carrier: T-Mobile
Posts: 96
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I will try it and se if that works. thanks
__________________
BES 4.1.5
Exchange 2003 SP1
Offline  
Old 06-09-2008, 12:44 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2007
Location: Antioch, CA
Model: 8310
OS: 4.5.0.81
Carrier: AT&T
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had this exact same issue and did the same as DarthBBerry, except I did a hard reset on the device prior to deleting and resending all the SBs that began with DESKTOP. Worked like a charm afterwards.
Offline  
Old 06-09-2008, 10:58 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 7250
Carrier: Verizon
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had a user with the same problem. In her case, I think it was because she had e-mails in her drafts folder in the 8830. (shrugs)
Offline  
Old 06-10-2008, 09:31 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2005
Location: LI, NY
Model: 8320
OS: 4.5
Carrier: T-Mobile
Posts: 96
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I tried it, but it did not work. Any other thoughts?
__________________
BES 4.1.5
Exchange 2003 SP1
Offline  
Old 06-10-2008, 09:34 AM   #7 (permalink)
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,071
Post Thanks: 139
Thanked 140 Times in 121 Posts
Default

Shuman, I have had users in the past with this issue as well. If sending the service books did not help, try this link.

No Send Option
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.