BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-27-2008, 03:54 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2008
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: Telcel
Posts: 69
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MDS Service Running with a Warning

Please Login to Remove!

When running the MDS service, Status is set to Warning. While looking at what was causing the problem, I saw that the Application Registry tells me "There are errors in retrieving data from the server. Please refer to the log for more information". When looking through the logs, I found this

Code:
Server_MNGR

[30000] (06/27 10:51:14.078):{0x530} tel, from AG call findAvailableApps, source - MDSAGAdminMgmt, error - Admin Web Service | Failed to search for application from registry. | net.rim.wica.ag.application.admin.ws.MDSFaultphi

Server_MDSS
[WARN ] (06/27 10:51:14) [AdminMgmtSoapBindingImpl] Admin Web Service | Failed to search for application from registry. |
net.rim.wica.ag.enterprise.discovery.DiscoveryException: findApps: RemoteException: javax.net.ssl.SSLHandshakeException: sun.security.validator.ValidatorException: PKIX path building failed: sun.security.provider.certpath.SunCertPathBuilderException: unable to find valid certification path to requested target
at net.rim.wica.ag.enterprise.discovery.registry.WSDiscoveryRegistry.findApps(WSDi scoveryRegistry.java:180)
at net.rim.wica.ag.application.admin.proxy.DiscoveryProxy.findApps(DiscoveryProxy. java:81)
at net.rim.wica.ag.application.admin.ws.AdminMgmtSoapBindingImpl.findAvailableApps (AdminMgmtSoapBindingImpl.java:1157)
at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor174.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at org.apache.axis.providers.java.RPCProvider.invokeMethod(RPCProvider.java:388) at org.apache.axis.providers.java.RPCProvider.processMessage(RPCProvider.java:283)
at org.apache.axis.providers.java.JavaProvider.invoke(JavaProvider.java:323)
at org.apache.axis.strategies.InvocationStrategy.visit(InvocationStrategy.java:32)
at org.apache.axis.SimpleChain.doVisiting(SimpleChain.java:118)
at org.apache.axis.SimpleChain.invoke(SimpleChain.java:83)
at org.apache.axis.handlers.soap.SOAPService.invoke(SOAPService.java:453)
at org.apache.axis.server.AxisServer.invoke(AxisServer.java:281)
at org.apache.axis.transport.http.AxisServlet.doPost(AxisServlet.java:699)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:709)
at org.apache.axis.transport.http.AxisServletBase.service(AxisServletBase.java:327 )
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:802)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFil terChain.java:252)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain .java:173)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java: 213)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java: 178)
at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.ja va:482)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:126) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:105) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:10 7)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:148)
at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:856)
at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.processConnecti on(Http11Protocol.java:744)
at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.processSocket(PoolTcpEndpoint.java:5 27)
at org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThread.runIt(LeaderFollowerWorke rThread.java:80)
at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run(ThreadPool.java:6 84)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
As far as I can tell, the registry is looking for registered application, but still, I don't have any, but why is giving me the error, I can't tell. My guess is that the certificate maybe is causing the problem, but first I need to know what ya think?

Thanks for the help
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

40X-900X Phase Contrast Fluorescence Inverted Microscope
$8999.5
40X-900X Phase Contrast Fluorescence Inverted Microscope picture40X-1000X Large Range Culture Plan Inverted Microscope + 1.3MP Camera
$2059.0
40X-1000X Large Range Culture Plan Inverted Microscope + 1.3MP Camera pictureIMO Jaguar Cub Drive/Inverter Cub-C150-EN 1.5kW Output 6.4A 120 1 Ph. 2.7kVA
$99.0
IMO Jaguar Cub Drive/Inverter Cub-C150-EN 1.5kW Output 6.4A 120 1 Ph. 2.7kVA pictureHengtai HT1000L inverter three-phase motor governor 750W 0.75KW 220V
$67.0
Hengtai HT1000L inverter three-phase motor governor 750W 0.75KW 220V picture1PC used Oriflame inverter drive power board F0A3RS14
$212.0
1PC used Oriflame inverter drive power board F0A3RS14 picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.