BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-07-2008, 06:07 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Peter_Fitzsimmons's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Australia
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Optus
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post Auto Signature not on email when sent

Please Login to Remove!

Morning all,

One of my users has his auto signature set, but when he sends out a message there is no signature on the email. This is not to do with replies.

I have gone through the messages\Options\Email Settings and setup the auto signature, still no joy.
Pulled the battery, resent down service books but still the signature will not appear on the message. We don't restrick the signature and all other users are fine. I tested my auto singnature and its fine.

I am missing somthing very simple I know, could someone please push me in the right direction.

Environment: Bes 4.1.4 SP 4 MR3
Domino 6.5.4 HotFix 102
Model : 8120
Offline  
Old 07-07-2008, 06:09 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

Please don't double post.

http://www.blackberryforums.com/bes-...being-set.html
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.