BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-31-2008, 07:57 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES: User not visible in user tab

Please Login to Remove!

Hi,

I'm new to BES and I'm running into the following problem:
I've just installed BES 4.1.4 and tried to add a user via Blackberry manager. When adding it for the first time, it appeared in the users list but stayed in "Initializing" status.
I removed it and tried to add again. It appears to have worked but I don't see the user in the list of users. When I look at the summary page in Blackberry manager, I see Number of users: 1.
I need to delete that user.
Can someone help me?

Thanks,

Fred
Offline  
Old 07-31-2008, 08:08 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ashworth's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Ontario, Canada
Model: 9000
OS: 4.6
Carrier: Rogers
Posts: 625
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

First off, Welcome to the Forums!

Make sure to check the users pending delete tab, and make sure that the user has been properly removed from the BES.
__________________
Cheers,
Ash


My BlackBerry GPS Golf Application | Mileage Calculator
Offline  
Old 07-31-2008, 08:11 AM   #3 (permalink)
Wireless Sith Lord
 
DarthBBerry's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Online
Model: iOS 6
Carrier: Verizon x2
Posts: 1,458
Post Thanks: 2
Thanked 27 Times in 22 Posts
Default

After adding the user, you need to Set Activation Password and then begin Enterprise Activation from the device.

As for deleting the user... check How do I remove a user from the BES? - BlackBerryFAQ.
__________________
DarthBBerry
6-Time BlackBerry World Champion (2007-2012)
BlackBerry® Certified Support Specialist v5.0
BlackBerry® Certified System Administrator v5.0
Offline  
Old 07-31-2008, 08:22 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for your help!

I think my first problem is this: I don't see a Domain tab on the left side of the window... Does this mean that I'm not really connected to the Exchange server? When trying to add a user I have the list of users from the Exchange server though.

Fred
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.