BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-19-2008, 02:40 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Not receiving meeting requests

Please Login to Remove!

As part of a try-out, I have installed BES 4.1.4 (bundle 143) on a windows 2003 se with Exchange 2003 server. I have only one user currently using a Blackberry. All works fine, but the user doesn't receive any meeting requests, which is very important for him.

Googling around didn't help a lot. Anyone with a resolution?
Offline  
Old 08-19-2008, 07:15 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ashworth's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Ontario, Canada
Model: 9000
OS: 4.6
Carrier: Rogers
Posts: 625
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Welcome to the forums!

Do a search for log line number [40442] where it is his email address and see if calendar=1.

If it is set to calendar=0 then it is not set on the handheld.
__________________
Cheers,
Ash


My BlackBerry GPS Golf Application | Mileage Calculator
Offline  
Old 08-22-2008, 02:05 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Unfortunately, calendar is set 1. So that's not the problem... What else could be the reason?
Offline  
Old 11-13-2008, 09:58 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same Issue

I'm having the same issue for a long time. I only now have some time to actually look into it. It hasn't been a major issue that we don't get the meeting requests, but life would be better if we did.

Anyway, where do I search for that line? Is that in Exchange?
Offline  
Old 11-13-2008, 10:21 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 120
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Does this person have an Email/Outlook client running that could be processing these requests using rules? i.e. they could be getting moved to a folder that isn't monitored on the RIM?

just a thought.
Offline  
Old 11-14-2008, 06:45 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2007
Location: Birmingham UK
Model: 8320
OS: 4.5.052
PIN: 2544432B
Carrier: Orange
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have had this issue many times on many devices.

It all came down to a mismatched CDO.dll between the exchange server and the BES server.

have you checked to make sure that these DLL's match between servers?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

VERNIER DUAL CHANNEL AMPLIFIER W/CURRENT & VOLTAGE PROBES
$24.99
VERNIER DUAL CHANNEL AMPLIFIER W/CURRENT & VOLTAGE PROBES  pictureVintage TOA M-900A 900 Series Amplifier w Modules
$59.99
Vintage TOA M-900A 900 Series Amplifier w Modules pictureLot of 2 Tektronix 5A15N AMPLIFIER PLUG-IN
$54.99
Lot of 2 Tektronix 5A15N AMPLIFIER PLUG-IN pictureP13: Lot of 3 Plantronics Vista M10 Modular Phone Amplifier w/ Headset
$65.99
P13:  Lot of 3 Plantronics Vista M10 Modular Phone Amplifier w/ Headset pictureTEKTRONIX MODEL 5B10N TIME BASE AMPLIFIER PLUG IN
$25.99
TEKTRONIX MODEL 5B10N TIME BASE AMPLIFIER PLUG IN picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.