BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-19-2008, 01:02 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: None
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MDS login lost. How do you fix?

Please Login to Remove!

Whatever login we had for the MDS service has been forgotten. How this happens, I have no clue. Is there a way to make a new login? We are running 4.1.6.10.

Thanks!

Shawn
Offline  
Old 08-19-2008, 03:02 PM   #2 (permalink)
H'3
New Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Scotland
Model: 9000
Carrier: T-Mobile UK
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you can just select edit properties of the MDS service from blackberry manager select security and change the password in there. Can you not?
Offline  
Old 08-19-2008, 03:22 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 9700
OS: 5.0.0.405
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

check this link on BlackBerry's support site:

tinyurl.com/6ztjxe (url not working). Search for kb15618 at their site.

It discusses an issue when MDS service credentials get out of sync, so you should be able to "change" / "create" the credentials.

Last edited by dbonline : 08-19-2008 at 03:57 PM. Reason: invalid url
Offline  
Old 08-20-2008, 09:44 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: None
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Thanks!

Thanks, this helped me solve my problem with the login. Now that I log in, it says there are errors in retrieving data from the server. I did notice that IIS is not installed on this server, could that be the problem?

Thanks!

Shawn
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.