BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-04-2008, 10:49 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2006
Location: Louisiana
Model: 8700c
Carrier: At&t
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Major BES Problem - Repost in proper Forum

Please Login to Remove!

We have a BES in our corporate office.. Our power was out for about a day due to Hurricane Gustav. Everything turned back on as planned, Exchange server is up and running, BES Server is up and running, but none of the blackberrys are getting mail. THe users can use Blackberry messenger, and access the internet so it is not a network problem. The BES reports the last communication time with all blackberry's as 9-1-08, right before the power went out.

I have tried restarting services, tried restarting both servers and even tried to delete a user and re-activate his blackberry. The reactivation results in the email message showing up in outlook from RIM, but nothing else happens after that.

What could be causing this?

SRP is connected
server version is: 4.1.5.24
__________________
Thanks,

Rich Foreman
MSN: [email address]
PIN: 244525C6
Offline  
Old 09-04-2008, 11:53 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Frank Castle's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: MA
Model: 9930
PIN: PM Me!
Carrier: VZW
Posts: 1,073
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Did you try to delete and resend the service books?

Have you confirmed there are not carrier issues in your area? Device getting a signal?
Offline  
Old 09-04-2008, 12:18 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
qc_metal's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Rockford, IL
Model: 9530
OS: 4.7.x
Carrier: Verizon
Posts: 590
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OP did say something about being able to browse the internet and messenger, so some data is working.

Anything in the application event log on the server?
__________________
Provision, maintain, and report on users via web: the NEW BerryStats | FAQ
Offline  
Old 09-05-2008, 12:14 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Bru433's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Model: Lots
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well, since the network@ETP message is arriving in the user's inbox during the EA, you've pretty much narrowed down where the issue is (BES side)... assuming the the message has not been modified at ALL and not in any subfolders.
__________________
Are you on a BES?
Whats that?
Ok, you're not...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.