BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-01-2008, 10:19 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 120
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry Controller fails to start on Remote Attachment Server

Please Login to Remove!

The Attachment server is not in the domain and has been placed on a segmented network following RIM's documentation.

The Blackberry Controller service will not start due to the netlogon service not starting because of it not being needed for a workgroup configuration.

I had no problems before doing the sp6 MR1 install today.

Any ideas?

4.1.6 BES for Exchange.
Offline  
Old 10-01-2008, 10:32 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 120
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had to change the logon tab of the Controller to "system account". I am now able to start the service without the netlogon dependency. I'm not sure why the MR1 install would've change this though.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.