BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-19-2008, 06:33 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: pineapple under the sea
Model: 8320
Carrier: At&t-VZW-Tmob
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Unable to add user 4.1.6

Please Login to Remove!

i am running BES 4.1.6 windows 2k3 sp2

i just recently updated our server from 4.0 to 4.1- i got everything up and running but now i can't add a new user? the user is showing in the legacy manager snap-in but won't show in the new one?

i "add new user" the screen refreshes and nothing the user isn't there! am i missing something? still getting used to the new interface with 4.1


TIA
Offline  
Old 11-21-2008, 10:26 AM   #2 (permalink)
BBF War Game Mod
 
Jadey's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Denver CO
Model: Z10
OS: 10010614
PIN: SEEKRIT innit
Carrier: AT&T
Posts: 4,294
Post Thanks: 9
Thanked 29 Times in 23 Posts
Default

Is this a brand new user, or someone who has been on BES previously?
__________________
Jadey : Groupware Infrastructure Architect, Denver CO
If I'm not here, I'm playing World's End on FaceBook. Mob/Mafia Wars are SOO last year
Offline  
Old 11-21-2008, 11:56 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: pineapple under the sea
Model: 8320
Carrier: At&t-VZW-Tmob
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Brand new user.,


i am stumped i have tried everything.
Offline  
Old 11-21-2008, 12:05 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2005
Location: New York City
Model: 8310
Carrier: ATT
Posts: 132
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Role based administration configured?
Offline  
Old 11-21-2008, 12:46 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: pineapple under the sea
Model: 8320
Carrier: At&t-VZW-Tmob
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

unable to add user as BES admin or Local Domain Admin.

this is the message in the event log:

{user@xyz.com}GetRIMMeetingReq Failed for LongTermEntryId=887449 in LaunchCalHelperAndGetResults

Last edited by 141E : 11-21-2008 at 12:48 PM.
Offline  
Old 11-21-2008, 12:50 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Z30
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,721
Post Thanks: 272
Thanked 288 Times in 272 Posts
Default

Did you upgrade BES with BESADMIN account?
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Z30, Z10 and Q10
Offline  
Old 11-21-2008, 01:07 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: pineapple under the sea
Model: 8320
Carrier: At&t-VZW-Tmob
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by knottyrope View Post
Did you upgrade BES with BESADMIN account?
Yes

i also see this message:

CUserDeleteView::DisplayUserDelete():could not determine version of selected server.
Offline  
Old 11-21-2008, 04:31 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 120
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

are the tables in the database in order? something could need a re-index...
Offline  
Old 11-24-2008, 01:38 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: pineapple under the sea
Model: 8320
Carrier: At&t-VZW-Tmob
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks will give that a try...


one of the user i tried to add magically appeared don't know how but they did.
Offline  
Old 12-12-2008, 12:44 PM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: pineapple under the sea
Model: 8320
Carrier: At&t-VZW-Tmob
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok now i am having the same issue again. i am not sure how the previous user was added but they somehow appeared in the New BB manager MMC. now i have (6) more users i want to add.


When i add the users they ALL appear in the BB Manager Legacy MMC but, they will not show in the new MMC. i am missing something here?
Offline  
Old 12-12-2008, 12:55 PM   #11 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Z30
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,721
Post Thanks: 272
Thanked 288 Times in 272 Posts
Default

use the new MMC and see if it works.
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Z30, Z10 and Q10
Offline  
Old 12-12-2008, 01:52 PM   #12 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: pineapple under the sea
Model: 8320
Carrier: At&t-VZW-Tmob
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by knottyrope View Post
use the new MMC and see if it works.
been using the new one but they don't show up. they only show in the old MMC?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.