BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-04-2005, 03:45 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2005
Model: 8320
Carrier: TMO
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Stops receiving but sends....

Please Login to Remove!

This seems to be a growing problem in our company.
BES Info: Domino 6.5.3 FP1 BES 4.0 SP2
Scenario: User complains that he is not receiving mail in his 7100t.
Fix?: The ONLY way to get the user back to normal is to delete their BES account, Nuke the handheld, recreate the account, rebuild and reprovision the handheld. I have had 5 of these on my desk today. Was about 1-2 per week but I upgraded to SP2 over weekend and it has been non-stop ever since.

Ideas???
Offline  
Old 10-04-2005, 05:32 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
jibi's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Jibi's Secret Place
Model: 8900
OS: 4.6.1.174
Carrier: AT&T
Posts: 11,310
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

contact RIM and work through it. if its affecting that many users, then i'd dare to say that its a larger issue than one being addressed on an internet forum. i'd like to hear the outcome, but i would think it needs to be addressed in a more timely fashion than waiting on a reply here.
__________________
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and is widely regarded as a bad move.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.